Roze limonade
700 ml bruiswater, 300 ml
frambozensiroop 0% (type Teiseire zonder suiker), 5 aardbeien, een halve
sinaasappel, ijsblokjes
Snij 1 schijfje van de
sinaasappel voor de versiering en pers de rest. Mix de aardbeien met de siroop
en het sap. Giet in een glas met wat ijsblokjes. Meng goed. Vul aan met
bruiswater. Versier het glas met het schijfje sinaasappel.
Voor een nog lekkerder smaakje kan je gepimpt bruiswater gebruiken
van Spa Touch. Zonder toegevoegde suiker of zoetstoffen én natuurlijk
gearomatiseerd.
Groentepralines
1 wortel, 1 ijsbergsla, 4 kerstomaatjes, 2 lepels kruidenkaas (type
Philadelphia light), 4 blaadjes basilicum, 2 sneetjes kippenwit, 2 lepels
groene pesto, 2 sneetjes gerookte zalm, 4 mini mozzarellabolletjes light, waterkers
Groentepraline 1: wortel - kippenwit - groene pesto
Schil de wortel en snij met een dunschiller slierten van de wortel. Leg
2 slierten naast elkaar maar laat overlappen. Beleg met wat kippenwit en
besmeer met wat pesto. Rol op tot een rolletje.
Groentepraline 2: kerstomaat - mozzarella - basilicum
Snij het hoedje van de kerstomaten en hol uit. Leg een blaadje basilicum
in de tomaatjes met daarop een bolletje mozzarella. Werk af met het hoedje en
steek er een prikker in.
Groentepraline 3: ijsbergsla - gerookte zalm - kruidenkaas - tuinkers
Beleg een blaadje ijsbergsla met wat gerookte zalm, kruidenkaas en
tuinkers. Rol op tot een rolletje.
Presenteer de pralines in een glazen bokaal
Geen opmerkingen:
Een reactie posten