Bloemkool uit Oostende Een restje gekookte bloemkool, magere cocktailsaus, garnalen, peterselie, hardgekookt ei, tomaat, citroen Voeg wat magere cocktailsaus over de koude, gekookte bloemkool. Bestrooi met garnalen, peterselie en verkruimelt eiwit. Garneer met tomaat en citroen.
dinsdag 15 mei 2018
Salade van een restje bloemkool: Bloemkool uit Oostende
Ik had nog een restje bloemkool in de koelkast gisteren en met dit zalige zomerweertje heb ik dan wel zin in een salade. En bloemkool en garnaaltjes... dat is een goed huwelijk. Daar een mager cocktailsausje bij en je kan aan tafel
Bloemkool uit Oostende Een restje gekookte bloemkool, magere cocktailsaus, garnalen, peterselie, hardgekookt ei, tomaat, citroen Voeg wat magere cocktailsaus over de koude, gekookte bloemkool. Bestrooi met garnalen, peterselie en verkruimelt eiwit. Garneer met tomaat en citroen.
Voor het sausje:200 ml magere yoghurt, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel
citroensap, peper Meng de yoghurt met de ketchup. Roer er het citroensap door
en breng op smaak met peper.
Bloemkool uit Oostende Een restje gekookte bloemkool, magere cocktailsaus, garnalen, peterselie, hardgekookt ei, tomaat, citroen Voeg wat magere cocktailsaus over de koude, gekookte bloemkool. Bestrooi met garnalen, peterselie en verkruimelt eiwit. Garneer met tomaat en citroen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten