Terug van een paar dagen Ardennen. En we hadden maar 1 dagje topweer, de andere dagen ben ik met boek bij de stoof gekropen terwijl het buiten stormde. En ik geef het toe, bij het boek at ik koekjes (met chocolade!!) en dronk ik een chouffe koffie. Dat mag, een dëtiste mag ook eens buiten de lijntjes kleuren, niet?
Maar vandaag nemen we de draad weer op en gaan we voor gezond. En gezond is ook lekker, let maar eens op.
Pastasalade
75
gram ongekookte volkorenpasta, 1/4
komkommer, in blokjes, 150
gram kerstomaatjes (ev. in verschillende kleuren), zwarte
olijven, bieslook, basilicum, knoflook, 1
eetlepel olijfolie, peper
& zout
Kook de pasta gaar en voeg aan het water 2 teentjes knoflook toe.
Giet af en laat afkoelen.
Schil
de komkommer en snij in blokjes. Snij vervolgens de kerstomaatjes in 4 en voeg
bij de komkommer. Voeg
de zwarte olijven toe. Voeg
bieslook en basilicum toe aan de groenten. Meng
de olijfolie met de gekookte knoflook en wat peper en zout. Meng de dressing doorheen de pasta en meng dit met de
groentjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten