En wat zie ik bij beide dames? Ben ik een nieuwe hype op het spoor? Ik weet het niet, maar dat de combinatie van warme groenten en gesmolten kaas een grote hit is kan ik je vertellen? Je kan het eten als lunch: met een lekkere bruine boterham of als avondmaal met wat rijst of eventueel een aardappeltje want ook daar is niks mis mee. En het leukste van alles... geen werk voor mij, want de oven doet al het werk.
Geroosterde groenten met halloumi, geïnspireerd op Karola’s Kitchen
Snij courgette, aubergine, ui in stukjes. Doe in een ovenschotel met wat kerstomaatjes. Een likje olijfolie, peper en zout. Kruiden met wat Italiaanse kruiden. Overstrooien met halloumi in blokjes gesneden. 20 minuten in de oven op 180°C.
#ovenschotelmethalloumi #SomethingELSe?! #Delhaizeambassadeur #ikbendietist
Gestoofde groenten met mozzarella (nieuwe boek Pascale).
Courgette, groene paprika en tomaten in stukjes mengen met olijfolie en gedroogde tijm. Vergeet peper en zout niet. Scheur een bolletje mozzarella light in stukjes en zet 20 minuten op 180°C. Laat die herfst maar komen
#ovenschotelmetmozzarella #SomethingELSe?! #Delhaizeambassadeur #ikbendietist
Geen opmerkingen:
Een reactie posten