De eerste lentedag die een beetje zomers gaat aanvoelen. Vanavond op het terras eten met zicht op de tuin. En dan is een pasta met veel groenten en een stukje vlees altijd lekker, niet?
Steak met taglatelle, pesto en gegrilde
paprika
4 biefstukken, 200
g spinazie, 100 g rucola, 1 sjalotje, 2 lepels groene pesto, 400 g tagliatelle (volkoren), 4 gegrilde paprika’s (bokaal), olijfolie, peper en zout
Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 2 lepels olijfolie
en bak de biefstukken. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat
verder garen. Verhit 1 lepel olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak
de sjalot glazig. Voeg er de paprika in reepjes en de spinazie toe en laat 1
min doorwarmen. Roer er de tagliatelle en wat pesto onder. Verdeel over de borden en bestrooi met rucola. Leg er de steak bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten