dinsdag 17 april 2018

Steak met tagliatelle, pesto en gegrilde paprika

De eerste lentedag die een beetje zomers gaat aanvoelen. Vanavond op het terras eten met zicht op de tuin. En dan is een pasta met veel groenten en een stukje vlees altijd lekker, niet?



Steak met taglatelle, pesto en gegrilde paprika
4 biefstukken,  200 g spinazie, 100 g rucola, 1 sjalotje, 2 lepels groene pesto, 400 g tagliatelle (volkoren), 4 gegrilde paprika’s (bokaal), olijfolie, peper en zout


Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 2 lepels olijfolie en bak de biefstukken. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen. Verhit 1 lepel olijfolie in de kookpot van de tagliatelle en bak de sjalot glazig. Voeg er de paprika in reepjes en de spinazie toe en laat 1 min doorwarmen. Roer er de tagliatelle en wat pesto onder. Verdeel over de borden en bestrooi met rucola. Leg er de steak bij.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten