1 zak gesneden diepvries soepgroenten ,
3 blokjes vetarme kippenbouillon, peper
Kieper de zak groenten in een kookpot,
en zet de groenten onder warm water uit de kraan. Voeg 3 vetarme
bouillonblokjes toe. Laat 20 minuten koken en breng op smaak met wat peper. Je
kan deze soep mixen, maar dat hoeft niet.
Serveer met een aantal kommetjes
toppings zodat je wat bite hebt in je soep.
Een kommetje met wat gesnipperde peterselie
Een kommetje
look croutons. Neem
ongesneden brood, snij sneetjes van anderhalve centimeter dik. Rooster ze in
een grillpan en wrijf ze daarna in met een teentje look
Een kommetje gegrilde kikkererwten: rooster ze 20 min met olijfolie in de oven
om ze lekker krokant te krijgen
Een kommetje groetenslierten. Een dunschiller met tandjes om de
groenten tot sliertjes te snijden, zet een kommetje slierten op tafel.
Een kommetje geroosterde pompoenpitten Rooster ze even in olie en kruid ze met
gerookte paprika en chili-poeder
Een kommetje met groentenconfetti of salsa van rode, gele en groene paprika blokjes.
Frisse krokante blokjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten