dinsdag 13 maart 2018

Stoemp met geroosterde groenten en vis in papillot


Vis met stoemp...maar dan SomthingELSe?! Stoemp van geroosterde groenten en van het visje gaat er geen vitamine verloren door de bereiding in papillot. Buitengewoon lekker!!!


500 g aardappelen, 1 kg wintergroenten (pastinaak, wortel, pompoen, rode biet, rode ui), 4 stukken witte visfilet, verse tijm, 4 lente uitjes, een scheutje magere melk, 1 lepel sesamzaadjes, 1 lepel sojasaus, 2 lepels sesamolie, peper


Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de groenten, snij in stukken en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er de olie, sojasaus en tijmblaadjes over. Zet 25 tot 30 min in de voorverwarmde oven. Roer geregeld om, zo garen de groenten gelijkmatig. Kook ondertussen de aardappelen en pureer ze. Meng er voorzichtig de geroosterde groenten door. Hou enkele groenten apart voor de afwerking. Leg de vis op aluminiumfolie. Kruid met peper en zout. Lepel de resterende olie, sesamzaadjes en lente ui over. Vouw de papilot dicht en zet geduredne 12 tot 15 min in een voorverwarmde oven op 180°C. Serveer met de puree





Geen opmerkingen:

Een reactie posten